Nainggolan ontving boze Gheysens in de kleedkamer: Dat mag ook gezegd worden

Nainggolan ontving boze Gheysens in de kleedkamer: "Dat mag ook gezegd worden"

Royal Antwerp FC heeft zichzelf in de voet geschoten. Met Sint-Truiden kreeg het in principe een malse brok voor de kiezen geschoven, maar de honden van de Bosuil zetten er slechts gedeeltelijk hun tanden in: 1-1. Na een belabberde prestatie voelde zelfs voorzitter Paul Gheysens zich genoodzaakt om in te grijpen.

Gheysens nam na afloop van de partij het besluit om zich in de kleedkamer van zijn spelers te begeven, iets wat hij voordien zelden tot nooit gedaan heeft. Daar spuwde de sterke man even zijn gal over wat hij de 90 minuten voordien aanschouwd had, getuigt Radja Nainggolan. "Hij heeft hier naar de match gekeken. Hij was ook ontevreden, en terecht. Ik denk dat hij de dingen heeft gezegd die hij moest zeggen", vertelt de middenvelder bij Het Laatste Nieuws.

Een voorzitter die zijn zegje doet in de kleedkamer, het is geen ongeziene praktijk, maar alledaags is het evenmin. "Of dat nu de trainer, de voorzitter of de directeur is ... Vandaag was het gewoon teleurstellend. Dat mag ook gezegd worden", neemt Nainggolan Gheysens in bescherming. Volgende zondag krijgt Antwerp al de kans om haar uitschuiver goed te maken. Dan trekt The Great Old op bezoek bij KAA Gent, een uitdager voor een plek in de Champions Play-Off.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie