Hjulsager scoort tegen ex-club, KAA Gent en KV Oostende in evenwicht

25-01-2022 22:52 Laatste update: 22:54
13

KAA Gent ontving in de Ghelamco Arena KV Oostende. De kustclub kwam op voorsprong in de eerste helft, maar de Buffalo's maakte een kwartier voor tijd gelijk. 1-1 was de eindstand.

KAA Gent zag KV Oostende sterk beginnen en dat resulteerde na acht minuten in een doelpunt. Ambrose maakte de 0-1 op assist van D’Haese. KAA Gent had vervolgens het meeste balbezit, maar toch grote kansen kwam het niet. Vlak voor rust dan toch gevaar: Bruno schoot op de buitenkant van de paal. De ruststand tussen KAA Gent-KV Kortrijk eindigde op 0-1.

In de tweede helft kreeg KAA Gent enkele kleine kansjes. Na een uur spelen flirtte Duncan ook met een rode kaart nadat hij eerder al geel pakte. Castro-Montes werd opzichtig tegenhouden. Een kwartier voor tijd kwam KAA Gent alsnog langszij. Hjulsager kopte een voorzet van Samoise binnen. KAA Gent kreeg vervolgens enkele kansen op de winst, maar het bleef bij 1-1.