Sporting Charleroi geraakt niet voorbij KV Kortrijk en speelt gelijk

25-01-2022 22:54 Laatste update: 22:54
3

Sporting Charleroi nam het op tegen KV Kortrijk in het Stade du Pays. Bij de rust stond het 1-1 en na de rust werd er niet meer gescoord.

In de beginfase kwam de uitploeg na een kwartier al op voorsprong. De eerste grote kans was meteen raak. Rougeaux kopte een hoekschop tegen de netten. Lang kon KV Kortrijk niet van die voorsprong genieten want in de 21e minuut was het Bayo die na een mooie combinatie de gelijkmaker kon binnenleggen. 1-1 was uiteindelijk ook de ruststand.

In de tweede helft zorgde Charleroi er meteen voor dat doelman Ilic twee keer moest ingrijpen. De Carolo’s waren de betere ploeg, maar scoren lukte niet. Tien minuten voor tijd leek de thuisploeg een penalty te krijgen, maar de VAR oordeelde vrije trap. Uiteindelijk was de ruststand ook de eindstand: 1-1.