Antwerp blijft in eigen huis steken op een 1-1 gelijkspel tegen STVV

25-01-2022 20:40
14

Dinsdag hebben Royal Antwerp FC en Sint Truiden VV speeldag 24 op gang getrapt in de Jupiler Pro League. The Great Old kwam in eigen huis niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen de Kanaries

De eerste helft van de partij stond alvast niet bol van de kansen. Maar toch viel er na een halfuur spelen toch een doelpunt. Het was Ritchie De Laet die Michel Ange Balikwisha wist vrij te spelen. De Antwerp-spits twijfelde niet en schoot de bal goed binnen. 1-0 was ook meteen de ruststand.

Lang wist Antwerp die voorsprong niet vast te houden in de tweede helft. Want in minuut 53 hingen de bordjes alweer op gelijke hoogte. Doelpuntenmaker van dienst was Taichi Hara. In minuut 74 leek STVV de wedstrijd helemaal gekanteld te hebben, maar het zag de 1-2 afgekeurd worden wegens buitenspel. En zo bleef het bij 1-1 in deze partij.

Door dit gelijke spel laat Antwerp het na om Union Saint-Gilloise en Club Brugge onder druk te zetten. Zij spelen donderdagavond tegen elkaar.