Vanzeir (Union): Hoofdstuk Racing Genk is zeker nog niet afgesloten

Vanzeir (Union): "Hoofdstuk Racing Genk is zeker nog niet afgesloten"

Dante Vanzeir kroonde zich afgelopen weekend tot matchwinnaar van Union Saint-Gilloise in het duel tegen KRC Genk. Hij trapte in de allerlaatste seconden van de partij de 2-1 tegen de netten vanop de penaltystip. 

Voor Vanzeir was het doelpunt nog extra speciaal gezien zijn Genk-verleden. "Ik denk een mooier scenario dan dit, voor de emotie, voor de sfeer, dat bestaat niet. Die laatste minuut toch die overwinning kunnen pakken dat brengt heel veel los bij ons in de groep", vertelt hij bij TV Limburg

Vanzeir wil het niet hebben over revanche omdat hij destijds werd weggestuurd bij Genk. "Genk is geen afgesloten hoofdstuk. Op dat moment was dat gewoon niet meer mogelijk en toen heb ik een andere keuze gemaakt." Zo overweegt Vanzeir zelfs een terugkeer naar Genk. "Waarom niet? Uiteindelijk heb ik nooit een wrang gevoel gehad naar Genk."

Vanzeir geeft wel aan momenteel nog niet bezig te zijn met een mogelijke transfer. "Ik heb me ook bewust weggehouden van al dat. Uiteindelijk als er ploegen zijn dan zullen ze me in de zomer wel komen halen als ik zo geliefd ben. Daar ben ik op dit moment echt niet mee bezig."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie