DONE DEAL: 'Ihattaren verliet in de zomer PSV voor Juve en tekent nu bij Ajax'

DONE DEAL: 'Ihattaren verliet in de zomer PSV voor Juve en tekent nu bij Ajax'

24 januari - 17:00
Eredivisie 1 Reacties

Mohamed Ihattaren mag zich bijna een speler van Ajax noemen. Volgens transferspecialist Fabrizio Romano zijn de Amsterdammers het met Juventus eens geworden over een huurtransfer.

Nu is er nog maar één 'issue' over: het bereiken van een persoonlijk akkoord met Ihattaren. Eerder op de maandag meldde De Telegraaf dat Ajax drie scenario's klaar had liggen: een verhuurperiode van een half seizoen, een huurtransfer voor anderhalf jaar óf een definitieve transfer. Optie drie lijkt dus van de baan, al gaat Ajax wel een optie tot koop opnemen in de huurovereenkomst, meldt Romano.

Nu is het een kwestie van tijd voordat Ihattaren zelf eruit komt met Ajax. Trainer Erik ten Hag had onlangs in het geheim al een onderhoud met de linkspoot, die sinds kort individueel traint met de bij Ajax werkzame Gerald Vanenburg.

Eerder deze maand leek het er nog op dat FC Utrecht zou stunten met de geboren Utrechter, maar Ajax gaat aan het langste eind trekken. Ihattaren heeft overigens al sinds 24 april 2021 geen wedstrijd meer gespeeld: bij PSV botste hij met trainer Roger Schmidt en na zijn transfer naar Juventus werd hij bij Sampdoria gestald, maar dat avontuur eindigde al na één reservebeurt tegen Internazionale.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie