Vandenbempt waarschuwt Anderlecht: ‘Niet verkijken op Cercle Brugge’

Vandenbempt waarschuwt Anderlecht: ‘Niet verkijken op Cercle Brugge’

RSC Anderlecht won de belangrijke wedstrijd op het veld van KV Mechelen. Woensdag staat Cercle Brugge op het programma en Peter Vandenbempt waarschuwt paars-wit.

Vandenbempt zag Anderlecht zakelijk winnen van Malinwa. ‘Anderlecht voetbalde niet echt geweldig, de schwung van de weken voor de winterstop is er nog niet. Maar wel opvallend: het was zeer scherp in de organisatie, alles hermetisch afgesloten. Het is opvallend omdat dat gaandeweg naarmate het seizoen vorderde ook al vorig jaar het handelsmerk was van het elftal van Kompany. Je kon er heel erg moeilijk van winnen’, citeert Sporza.

Nu wacht Cercle Brugge dat in uitstekende vorm zit. ‘Er werd gisteren uitstekend verdedigd en Anderlecht wint ook niet vaak in Mechelen, dus dat is een bonus. Zo zit het netjes in het spoor van Club Brugge en Antwerp. En als het zich nu woensdag niet verkijkt op Cercle Brugge, dat is een risicowedstrijd want geweldig bezig met 7 zeges in 8 matchen, dan kan het zondag in de match van het jaar in Brussel zelf bepalen of het misschien dit jaar al meedoet voor de titel.’

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie