OFFICIEEL: Krastev (20) keert per direct terug naar Lommel

OFFICIEEL: Krastev (20) keert per direct terug naar Lommel

24-01-2022 11:43 Laatste update: 11:59
0

Filip Krastev en SC Cambuur gaan na een half seizoen al uit elkaar. De Bulgaarse middenvelder keert per direct terug naar Lommel SK, heeft Cambuur maandag bekendgemaakt via de officiële kanalen.

Krastev kwam medio 2020 voor 2,3 miljoen euro naar de Belgische tweededivisionist, die onderdeel is van de City Football Group. Daarna speelde hij echter niet één wedstrijd voor Lommel en werd hij uitgeleend aan achtereenvolgens Slavia Sofia, Troyes en Cambuur. In Leeuwarden bleef zijn bijdrage beperkt tot vijf optredens in de Eredivisie en de KNVB Beker: zijn curieuze bekertreffer tegen de amateurs van Ajax bleek zijn meest memorabele actie in dienst van Cambuur.

Hoewel hij eigenlijk tot het einde van het seizoen zou blijven, is in goed onderling overleg overeengekomen om de huurdeal voortijdig te beëindigen. Zijn gebrek aan speelminuten is volgens Cambuur de belangrijkste reden geweest om Krastev terug te sturen naar Lommel, waar hij nog vastligt tot 2025. Een nieuwe huurtransfer lijkt echter alweer in de maak: Levski Sofia lijkt zijn nieuwe club te worden.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie