Raman zag verdiende zege: Grote kansen hebben zij niet of nauwelijks gehad

Raman zag "verdiende zege": "Grote kansen hebben zij niet of nauwelijks gehad"

RSC Anderlecht duikt de nieuwe week met een goed gevoel in. Terwijl concurrenten als Club Brugge, KAA Gent en KRC Genk dure punten lieten liggen, zette paars-wit met KV Mechelen zélf een tegenstander voor de Champions Play-Off opzij (0-1). Benito Raman beseft dat dat een belangrijke stap is, al wil hij het vel van de beer nog niet verkopen voor die geschoten is.

Anderlecht kwam voor de rust op voorsprong dankzij een klasseflits van Joshua Zirkzee. In de tweede helft kregen de bezoekers verschillende kansen om de match dood te maken, maar dat lukte niet. "Of we nu met 5-0 of met 1-0 winnen, het zijn de drie punten die belangrijk zijn", pakt Raman bij Sporza uit met een gekend cliché. Volgens de aanvaller was de overwinning dan ook "verdiend", "want grote kansen hebben zij niet of nauwelijks gehad."

Dat betekent niet dat Anderlecht geen werkpunten meer heeft. "We mogen wel iets efficiënter zijn voorin, dan is het wat gemakkelijker om wedstrijden te spelen", trapt hij een open deur in. De Brusselaars staan nu vierde, met zes punten voorsprong op eerste achtervolgers Gent en Sporting Charleroi, maar Raman hecht daar nog niet al te veel waarde aan. "Er is nog niets gespeeld voor de top vier", houdt hij zijn ploeggenoten scherp.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie