Vormer zag vermakelijke Standard-Club Brugge: Zo kunnen we iedereen pijn doen

Vormer zag "vermakelijke" Standard-Club Brugge: "Zo kunnen we iedereen pijn doen"

23 januari - 22:32 Laatste update: 23:15
Jupiler Pro League 8 Reacties

Club Brugge moest zondagmiddag vrede nemen met een 2-2-gelijkspel op het veld van Standard Luik. Aangezien Bas Dost tot twee keer toe gelijkmaakte, moet het nummer twee uit de rangschikking daar misschien wel gelukkig mee zijn. Ruud Vormer lijkt die mening toegedaan.

De Nederlandse aanjager van Club mocht zijn wedstrijdanalyse loslaten op de buitenwereld. Hij zag een "vermakelijke wedstrijd". "Het ging alle kanten op, maar ik denk dat wij wel het betere spel hadden. We hebben gewoon goed gespeeld en heel veel kansen gecreëerd, maar die moeten dan wel binnen", zoekt en vindt Vormer het pijnpunt bij Sporza.

Na een eerdere 2-0-overwinning tegen Sint-Truiden prijkt er nu een vier op zes op het rapport van Alfred Schreuder. Vormer ziet het helemaal zitten voor de verdere toekomst. Beide partijen werken natuurlijk nog maar drieënhalve week samen, waardoor er nog ruimte is voor verbetering, benadrukt hij. "Je ziet wel hoe we willen voetballen. Zo kunnen we iedereen pijn doen, denk ik", luidt zijn besluit.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie