Mata ziet Club Brugge punten verliezen: We lieten Standard in de match komen

Mata ziet Club Brugge punten verliezen: "We lieten Standard in de match komen"

Clinton Mata kroonde zich tegen Standard nog tot de grote held door in het slot de 3-2 uit doel te halen. Toch kon hij niet tevreden zijn met het gelijkspel van Club Brugge.

"Het was een goede match van beide kanten. Maar als je kijkt op basis van de kansen, dan moest Club dit al eerder afgewerkt hebben", zegt Mata op de officiële kanalen van Club Brugge. "We lieten hen in de match en ze kregen hoop naar het einde toe. In de laatste minuten brak ons dit bijna zuur op."

Volgens Mata zat er zeker meer in. Club Brugge had ook genoeg kansen om tot meer doelpunten te komen. Mata ziet ook een verschillend Club Brugge onder Alfred Schreuder. "Iedereen zag al tegen Sint-Truiden hoe de coach wil dat we spelen. We moeten hierin verder", geeft hij aan.

En daarin kan Tajon Buchanan helpen. De Canadees was tegen Standard goed voor zijn eerste assist. "Buchanan is een speler met veel techniek en hij kan het verschil maken op elk moment. Dat is goed voor ons, dat toont dat een bankspeler mee het verschil kan maken", besluit Mata.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie