'Tagliafico zet zinnen op FC Barcelona en wil groen licht van Ajax'

'Tagliafico zet zinnen op FC Barcelona en wil groen licht van Ajax'

23 januari - 15:55
Eredivisie 1 Reacties

Nicolás Tagliafico heeft zijn zinnen gezet op een transfer naar FC Barcelona. Barça zet in op een huurperiode, maar Ajax wil de Argentijnse linksback alleen verkopen.

Volgens transferexpert Fabrizio Romano gaat Tagliafico volgende week 'pushen' voor een overstap naar Barcelona. Ajax eist nog steeds een transfersom voor de Argentijn, terwijl Barcelona aan een huurdeal denkt. Over een optie tot koop meldt Romano niets.

Tagliafico zou zo snel mogelijk naar Barça willen verkassen. Hij hoopt dat Ajax hem op huurbasis laat gaan, nu hij zo'n 'grote kans' krijgt. De Argentijn scoorde donderdag in de bekerwedstrijd tegen Excelsior Maassluis (9-0), maar zit weer op de bank tegen PSV.

"Ik zal er zeker voor vechten om hem te behouden", zei Erik ten Hag afgelopen vrijdag over Tagliafico. "Met hem hebben we zeven verdedigers. Zonder hem wordt het een dunne spoeling, maar ik merk zeker wel dat het voor hem van belang is dat hij aan spelen toekomt."

Ricardo Schlieper, zaakwaarnemer van de Argentijn, liet onlangs weten dat de Ajacied openstaat voor een winters vertrek. Tagliafico ligt nog tot medio 2023 vast in Amsterdam. Interesse van Olympique Marseille en Napoli leverde vooralsnog niets op.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie