Vieira over Benteke: “Hij is blij om hier te zijn, ik ben blij dat hij hier is”

Vieira over Benteke: “Hij is blij om hier te zijn, ik ben blij dat hij hier is”

23 januari - 17:10
0

Christian Benteke werd afgelopen maand meerdere malen genoemd in geruchten rond een overstap naar Burnley. Chris Wood verliet de no-nonsense ploeg en speelt momenteel bij Newcastle United. Het resultaat: Burnley FC is op zoek en Benteke ‘fits the bill’. 

Palace-coach Patrick Vieira drukte vrijdag die geruchten de kop in. Hij liet weten dat de Rode Duivel nog steeds erg tevreden is in Londen. Op de vraag of Benteke deze maand in Selhurst Park zou blijven, zei Vieira: "Ja. Hij zal bij ons blijven. Christian houdt van deze voetbalclub en hij maakt deel uit van het project.”

"Christian is een Palace-speler"
Volgens Vieira is het erg duidelijk: de vraag zou zelf niet gesteld moeten worden. “Christian is een Palace-speler, hij is blij om hier te zijn, ik ben blij dat hij hier is en we werken samen om het team naar een ander niveau te tillen."

Meest ervaren
Benteke kwam in 2016 naar de Eagles en is met zijn 31 jaar een van de meest ervaren spelers van de ploeg. Hij kwam 157 keer in actie in de Premier League en scoorde 35 doelpunten in de hoogste klasse. Dit seizoen heeft hij al vier keer het net gevonden voor Crystal Palace, waaronder een ‘brace’ tegen, uitgerekend, Burnley in november.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie