Lukaku krijgt steun van coach: Ik kijk naar wedstrijden, hoor

Lukaku krijgt steun van coach: "Ik kijk naar wedstrijden, hoor"

23 januari - 10:15
3

Thomas Tüchel heeft zijn spits Romelu Lukaku een hart onder de riem gestoken. Lukaku is nog geen ster bij Chelsea, maar Tüchel vergelijkt hem met Harry Kane.

"Ik herinner me dat er heel veel kritiek was op Harry Kane bij de start van het seizoen", aldus Tüchel. "Maar uiteindelijk is hij wat hij is, een doelpuntenmachine. Als je aan zo’n spitsen denkt op dit niveau, dan moeten ze het al doen sinds de dag dat ze zes jaar werden. Die kerels zullen op het einde van het seizoen altijd wel hun goals gemaakt hebben. Omdat ze bewezen hebben dat zij dat kunnen. Het is wat ze doen."

Tüchel gelooft dus nog steeds in Lukaku. "Hij heeft het gewoon en zal die neus voor goals ook nooit verliezen. We hebben intussen ook gesproken over hoe we het beste uit hem kunnen krijgen. Ik kijk wel eens naar wedstrijden hoor, en ik zie waar hij speelt, hoe hij speelt, en hoe hij dat deed bij Inter."

Lukaku speelde voorlopig 23 wedstrijden voor Chelsea, waarin hij acht keer kon scoren. Na zijn inmiddels beruchte interview lag hij even in de clinch met Tüchel, maar nu steunt de coach hem terug volop. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie