Maakt Blessin de juiste keuze? Zo makkelijk zal het niet zijn

Maakt Blessin de juiste keuze? "Zo makkelijk zal het niet zijn"

23 januari - 10:00
Serie A 0 Reacties

Alexander Blessin heeft KV Oostende ingeruild voor een avontuur bij Genoa. Johan Boskamp begrijpt zijn beslissing, maar weet dat Blessin het daar allesbehalve makkelijk zal hebben. 

"Blessin heeft zich altijd netjes gedragen, maar tussen de regels door liet hij vaak verstaan dat er een heleboel spelers zijn vertrokken", aldus Boskamp bij Het Belang Van Limburg. "Die Amerikaanse eigenaar van KVO wil vooral verdienen aan het voetbal. Als je je trainer dan voor twee miljoen van de hand kunt doen, doe je dat gewoon."

Genoa is een grote uitdaging voor de Duitser. "Blessin liet zijn ploeg altijd leuk voetbal spelen, maar als hij denkt dat hij bij Genoa de tijd krijgt om te bouwen dan zit hij mis. Ze zullen hem dat wel hebben wijsgemaakt, maar die club wisselt elke drie maanden van coach. Zo makkelijk zal het niet zijn. Daarnaast lijkt die ploeg ook te gaan zakken, maar ik snap dat je kiest voor een topcompetitie als je de kans krijgt."

KV Oostende heeft voorlopig nog geen opvolger aangesteld. Assistent-coach Markus Pflanz neemt de taken van Blessin momenteel over. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie