Charleroi en Gent delen de punten na slaapverwekkende partij

22-01-2022 22:32
12

Het duel tussen KAA Gent en Sporting Charleroi heeft niet voor een winnaar kunnen zorgen. De slaapverwekkende partij tussen beide ploegen eindigde op een 0-0 gelijkspel.

Van veel voetbalplezier konden we niet spreken na de eerste 45 minuten voetballen tussen Charleroi en KAA Gent. Voor beide ploegen was het een lange studieronde en twee ploegen die dachten aan de nul.

Na 35 minuten voetballen kregen we dan toch een eerste kans. Castro-Montes kon vrij uithalen, maar werd van een doelpunt gehouden door doelman Kamara. Dat bleek de enige grote kans te zijn, waardoor het bij de rust niet verrassend nog steeds 0-0 stond.

In de tweede helft kregen we wat meer dadendrang van Charleroi te zien, al kwam de wedstrijd nooit echt helemaal op gang. Na een uur voetballen stond het nog steeds 0-0 en veel verandering leek daar niet in te komen.

Hein Vanhaezebrouck greep in en bracht Owusu en Bezus op het veld, terwijl Still koos voor het debuut van Petkevicius. Echt veel verandering bracht dat niet in het spel. Het bleef bij 0-0.