Het mag wat kosten: 'Ambitieus Union breekt eigen transferrecord voor Puertas'

Het mag wat kosten: 'Ambitieus Union breekt eigen transferrecord voor Puertas'

Union Saint-Gilloise zal er alles aan doen om haar prachtseizoen op een gedroomde wijze af te sluiten. Deze winter haalde het al drie geduchte versterkingen in huis, met Cameron Puertas als recentste aanwinst. Voor hem was Union zelfs bereid om haar transferrecord te breken.

De promovendus annex koploper in de Jupiler Pro League stuurde zaterdagochtend de officiële bevesting van de komst van Puertas de wereld in. Voor de 23-jarige Spaanse middenvelder keek het niet op een euro meer of minder. Volgens Transfermarkt heeft Union 1,16 miljoen euro overgeschreven op de bankrekening van Lausanne Sport, inmiddels de ex-club van Puertas. Nooit eerder gaven de Brusselaars meer uit aan één speler.

Dat Union haar eigen transferrecord doet sneuvelen, tekent enkel de ambities binnen de club. Na het ongeziene boerenjaar 2021 wil het ook in het nieuwe jaar de vruchten plukken. Eerder haalde Union met Kacper Kozlowski en Koki Machida al twee veelbelovende huurlingen in huis. Het mag duidelijk zijn dat eigenaar Tony Bloom financieel slagkrachtig genoeg is om de andere Belgische topclubs het leven verder zuur te maken.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie