OFFICIEEL: Union versterkt zich nog verder in titelstrijd met middenvelder Puertas

OFFICIEEL: Union versterkt zich nog verder in titelstrijd met middenvelder Puertas

Eén van de twijfels rond de eventuele titelaspiraties van Union Saint-Gilloise lag in het gebrek aan breedte in de spelerskern. Lag, zo lijkt het, want deze wintermercato doet de verrassende koploper er alles aan om dat euvel weg te poetsen. Nu komt ook Cameron Puertas afgezakt naar het Dudenpark.

Felice Mazzu kondigde het zelf al aan en nu heeft Union het ook bevestigd via de officiële kanalen. De 23-jarige Puertas komt de rangen versterken. Dat is een Spaanse middenveldder die al zijn hele profcarrière uitkomt voor Lausanne Sport, in Zwitserland. Daar betwistte hij meer dan honderd wedstrijden en was hij goed voor elf doelpunten en veertien assists.

Ondanks zijn eerder jeugdige leeftijd heeft Puertas dus al de nodige ervaring opgebouwd. Nu acht hij de tijd rijp om een stapje hogerop te zetten. Voor Union is het de derde winteraanwinst, nadat eerder Kacper Kozlowski en Koki Machida overkwamen op huurbasis. Met dat drietal hopen de Brusselaars in elke linie meer wisselmogelijkheden te hebben.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie