OFFICIEEL: KV Kortrijk shopt bij RSC Anderlecht en haalt Mehssatou

OFFICIEEL: KV Kortrijk shopt bij RSC Anderlecht en haalt Mehssatou

21 januari - 21:07 Laatste update: 21:08
Jupiler Pro League 8 Reacties

KV Kortrijk staat op het punt om Bryan Reynolds in huis te halen, maar heeft intussen ook nog een extra flankverdediger aangetrokken. Nayel Mehssatou komt over van RSC Anderlecht.

Dat meldt KV Kortrijk via de officiële kanalen. De negentienjarige verdediger komt over van RSC Anderlecht, waar hij een aflopend contract had en geen garanties op speelminuten. Bij KV Kortrijk heeft Mehssatou zijn handtekening gezet onder een verbintenis van 3,5 jaar.

Mehssatou maakte indruk bij de beloften van Anderlecht en mocht afgelopen zomer ook enkele oefenpartijen bij paars-wit meespelen, maar moest wachten op zijn debuut bij paars-wit. Dat is er uiteindelijk niet gekomen. De rechtsachter hoopt dat nu bij KV Kortrijk te kunnen doen, dat op zoek was naar een nieuwe flankverdediger na het vertrek van Gilles Dewaele.

Mehssatou lijkt echter niet de enige nieuwe rechtsachter bij KV Kortrijk te worden. Zo staat AS Roma-verdediger Bryan Reynolds naar verluidt dicht bij een akkoord met KV Kortrijk en zal hij voor een half seizoen worden uitgeleend aan de Kerels.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie