'OGC Nice wil zaken doen met RSC Anderlecht en denkt aan Amuzu'

'OGC Nice wil zaken doen met RSC Anderlecht en denkt aan Amuzu'

21 January - 20:28 Laatste update: 20:31
10

RSC Anderlecht dreigt deze winter Francis Amuzu nog te zien vertrekken. De flankaanvaller van paars-wit staat op de radar van OGC Nice.

Dat meldt het doorgaans goed geïnformeerde L'Equipe op vrijdagavond. Bij OGC Nice is men al een tijdje op zoek naar een nieuwe flankaanvaller en is men in die zoektocht op het spoor van Amuzu gekomen. Het Anderlecht-product charmeerde de laatste weken en maanden bij paars-wit en kan nu een stap hogerop zetten.

De 22-jarige Amuzu kwam dit seizoen 26 keer uit voor Anderlecht, waarin hij goed was voor vijf doelpunten en vier assists. Dat blijkt genoeg geweest te zijn om Nice te overtuigen van zijn kwaliteiten. Amuzu, die nog een contract heeft tot medio 2024 bij paars-wit, moet de Brusselaars ook nog een aardige cent opleveren. Zijn marktwaarde wordt geschat op zo'n 3,80 miljoen euro.

Hij is echter niet de enige die op het lijstje van Nice staan. Zo wordt ook Bryan Gil van Tottenham genoemd als potentiële aanwinst. De Spanjaard werd afgelopen zomer aangetrokken door de Engelse club, maar brak nog niet door bij Tottenham. Hij kan – via een uitleenbeurt – nu de stap richting Frankrijk zetten.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie