Lindelöf blijft bij gezin en slaat Man United - West Ham over na overval

Lindelöf blijft bij gezin en slaat Man United - West Ham over na overval

Victor Lindelöf is er zaterdag niet bij, wanneer zijn club Manchester United het opneemt tegen West Ham United. Tijdens de vorige wedstrijd van United werd het gezin van Lindelöf overvallen. Zijn vrouw en kinderen moesten zich in een kamer verstoppen om geen gevaar te lopen.

'We zijn in orde, maar het was een traumatische en angstaanjagende ervaring voor mij en mijn kinderen', zo liet Maja Nilsson-Lindelöf, de vrouw van Victor Lindelöf, weten via Instagram. De verdediger heeft daarom besloten om tijdens de wedstrijd van United tegen West Ham United thuis te blijven bij zijn gezin.

Manager Ralf Rangnick geeft aan dat hij dit begrijpt. "Hij wil zijn vrouw en gezin niet alleen laten, wat ik als vader van twee kinderen heel goed kan begrijpen", geeft hij aan op de persconferentie voor de wedstrijd. De Duitse oefenmeester sprak kort met Lindelöf. "Hij gaf aan wat er gebeurd is. Dat is een traumatische gebeurtenis geweest, met name voor zijn vrouw en driejarige zoontje."

Ook Jadon Sancho lijkt vanwege privéomstandigheden te ontbreken bij United zaterdag, na een begrafenis van een familielid. "Hij heeft sinds gisteren (donderdag, red.) niet meer getraind. De begrafenis heeft hem hard geraakt. Ik weet nog niet of hij beschikbaar is", aldus Rangnick.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie