Diario SPORT: zaakwaarnemer Dembélé geeft niet op, 'Barça wil twintig miljoen'

Diario SPORT: zaakwaarnemer Dembélé geeft niet op, 'Barça wil twintig miljoen'

De geruchten rond Ousmane Dembélé houden de gemoederen bezig bij FC Barcelona. De club wil hem zo snel mogelijk verkopen, maar Moussa Sissoko - de zaakwaarnemer van Dembélé - denkt dat het nog steeds mogelijk is om een deal met Barcelona te sluiten.

Dat meldt Diario SPORT. De Spaanse krant stelt aan de hand van 'bronnen binnen de club' dat Sissoko volgende week afreist naar Camp Nou om het opnieuw over een contractverlenging te hebben. Het zou de vorige keer mis zijn gegaan bij een commissie voor de zaakwaarnemer, waar Barcelona niet aan wilde voldoen. Sissoko meent hier echter recht op te hebben, aangezien hij bij de transfer van Dembélé van Borussia Dortmund naar Barcelona ook al afzag van zijn commissie.

Sissoko wil aan de vertegenwoordigers van Barcelona laten zien dat de commissie die hij vraagt niet onredelijk is. Zo zouden er meerdere geïnteresseerde clubs zijn die hem wél een commissie willen betalen bij een mogelijke transfer van Dembélé. 

Barcelona trad donderdag naar buiten met een statement rondom de situatie van Dembélé, maar de Fransman sloeg al snel terug. Vooralsnog lijkt het erop dat Barcelona de aanvaller wil verkopen. Le Parisien meldt dat de Spaanse grootmacht een bedrag van twintig miljoen euro wil ontvangen bij een verkoop in januari. Dit terwijl Barça Dembélé in de zomer van 2017 nog voor zo'n 140 miljoen euro overnam van Dortmund.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie