Zorgt Standard voor stunt? 'Rouches dromen van vroege terugkeer Witsel'

Zorgt Standard voor stunt? 'Rouches dromen van vroege terugkeer Witsel'

21-01-2022 18:00 Laatste update: 18:04
15

Axel Witsel staat komende zomer voor een belangrijke beslissing. De Rode Duivel heeft een aflopend contract bij Borussia Dortmund en wil dat niet verlengen. Het heeft Standard aan het dromen gezet.

Volgens het Duitse Sport1 heeft Witsel alvast besloten om niet langer bij Borussia Dortmund te blijven. De middenvelder is niet langer zeker van een basisplek bij de Duitse club en is op zoek naar een nieuwe uitdaging. De eerder genoemde bron geeft aan dat dit 'nieuwe' uitdaging bij Standard zou kunnen liggen.

Net zoals RSC Anderlecht eerder deed met Vincent Kompany, droomt Standard ervan om Witsel terug naar België te halen. Witsel heeft er ook nooit een geheim van gemaakt dat hij Standard nog steeds volgt en mogelijk ook terugkeert als speler. Die terugkeer kan er sneller dan verwacht komen.

Het is echter nog maar de vraag of Witsel ook betaalbaar is voor Standard, dat al in de financiële problemen zit. De middenvelder verdient bij Borussia Dortmund momenteel ook zo'n 7,5 miljoen euro per jaar, terwijl ook Juventus en Galatasaray hopen op zijn komst.