Schreuder schept duidelijkheid tegen Lang: Ik heb hem gezegd hoe ik het wil

Schreuder schept duidelijkheid tegen Lang: "Ik heb hem gezegd hoe ik het wil"

21 januari - 17:35 Laatste update: 17:51
Jupiler Pro League 2 Reacties

Alfred Schreuder heeft Noa Lang opgelegd zijn bewijsdrift op de juiste manier te tonen. De Club Brugge-trainer heeft de Oranje-international aangeraden om meer taakbewust te spelen. 

Lang speelde wegens een schorsing nog niet onder Schreuder bij Club Brugge. In de wedstrijd tegen Standard liege van aanstaande zondag lijkt daar verandering in te komen. Op het persmoment in aanloop naar dat duel kreeg de coach de vraag hoe hij met de maniertjes van Lang omgaat. "Noa is altijd gemotiveerd. Hij wil zich soms te veel bewijzen, maar ik ben naar hem toe duidelijk geweest hoe ik wil dat hij speelt", zegt Schreuder, geciteerd door Het Laatste Nieuws.

Schreuder weet waar Club Brugge toe in staat is, als Lang niet alleen voor zichzelf speelt. "Hij moet van mij niet tegen de buitenwereld spelen, maar gewoon zijn taak uitvoeren. Als we dat allemaal doen, weten we dat we een heel sterk team kunnen zijn."

Blauw-Zwart is de tweede seizoenshelft onder Schreuder goed begonnen. Vorig weekend werd STVV met 2-0 opzij gezet. Met Lang in de gelederen moet de koers richting een tweede landstitel op rij worden ingezet. Club Brugge staat zeven punten achter koploper Union Saint-Gilloise

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie