Schreuder verwacht nog enkele nieuwe aanwinsten: Gesprekken lopen

Schreuder verwacht nog enkele nieuwe aanwinsten: "Gesprekken lopen"

Club Brugge moet zondag volop aan de bak tegen Standard Liege. Ze hopen de kloof met Union Saint-Gilloise, dat zondag tegen KRC Genk speelt, te dichten. Alfred Schreuder kent een positieve start in Brugge. Hij verwacht zelf nog enkele extra aanwinsten. 

De tussenstand van de wintermercato is momenteel slechts één extra aanwinst. Tajon Buchanan is tot nog toe de enige versterking die Club Brugge haalde. Maar de nieuwe coach van Club verwacht dat daar nog verandering in komt. Zo is het dossier van Skov Olsen nog hangende. "Er lopen gesprekken, maar dat is mijn taak niet."

Skov Olsen
Volgens Het Nieuwsblad lopen er nog steeds onderhandelingen rond de transfer van Andreas Skov Olsen. Dat is een Deense vleugelspits uit het Italiaanse Bologna FC. De coach van Club Brugge bleef aanvankelijk stil, wou uiteindelijk toch het volgende kwijt over de geruchten: "Ik heb die naam ook gelezen. En ik weet dat er een en ander beweegt. Maar over specifieke namen of posities ga ik het niet hebben"

Extra versterkingen
Schreuder is naar eigen zeggen altijd op zoek naar extra versterkingen of simpelweg goede spelers. De coach wist mee te delen dat er wel degelijk gesprekken lopen maar dat die niet zijn aandacht genieten. “Ik focus me op de spelers die hier momenteel wél zijn.”

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie