Vrancken (KV-Mechelen): Centraal achterin mag er toch nog iets bijkomen”

Vrancken (KV-Mechelen): "Centraal achterin mag er toch nog iets bijkomen”

Wouter Vrancken en zijn KV Mechelen begint met twee wedstrijden vertraging eindelijk aan de tweede seizoenshelft. De laatste rechte lijn naar de Play-Offs. De coach hoopt de corona-miserie eindelijk vaarwel te kunnen zeggen en misschien nog een defensieve versterking te kunnen verwelkomen.

Zondagavond gaat de tweede helft van het seizoen eindelijk van start voor Mechelen. Ze spelen een thuiswedstrijd tegen RSC Anderlecht. De ploeg van Vrancken kan volgens Het Nieuwsblad opnieuw beroep doen op een aantal genezen spelers. De vijf laatst besmette (Covid-19) spelers zijn terug uit quarantaine. 

Centraal achterin
Vrancken is opgelucht dat zijn ploeg zich eindelijk weer op het sportieve kan focussen. De miserie met tal van besmettingen mag nu wel eens ophouden. Het doel is duidelijk, Mechelen gaat de tweede helft van het seizoen in om die top acht te halen. “Als we die ambitie willen waarmaken, dan mag er centraal achterin nog iets bijkomen”, vindt Wouter Vrancken.

De rekening maken
Vrancken dringt aan op defensieve versterking bij KV Mechelen: “Als je de rekening maakt, en kijkt naar wie er vertrokken is, dan mag er nog wel iets bijkomen”, vindt de coach. “Het vertrek van Igor kunnen we desnoods wel opvangen.” Het probleem ligt hem eerder in het defensieve departement van de club. Achterin wringt het dus toch een beetje bij de coach. “Op die positie zaten we al niet echt dik in de spelers.” Volgens de trainer moeten ze toch nog wat bijhalen als ze hun ambities willen waarmaken. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie