Storck (Genk): Ik verwacht dat Onuachu op de bank zal zitten tegen Union

Storck (Genk): "Ik verwacht dat Onuachu op de bank zal zitten tegen Union"

Genk kan opnieuw rekenen op zijn Gouden Schoen. Onuachu traint opnieuw en kan eventueel zondag al spelen tegen Union Saint-Gilloise. Dat meldde Storck vrijdag in Het Laatste Nieuws.

Racing Genk moet op de 23e speeldag volop aan de bak op het veld van de leider. Een positieve noot voor de Genkenaars: Paul Onuachu is opnieuw van de partij. In september speelden ze 1-1 gelijk, deze wedstrijd is ook Genk-coach Bernd Storck bijgebleven. Hij geeft toe dat het zeker geen evidente verplaatsing zal worden. 

Union en counteren
“Ze spelen goed als team en hebben een leuke speelstijl. Iedereen weet wat te doen in het systeem. De twee spitsen kennen elkaar goed en weten wat de andere gaat doen,” aldus Storck op HLN online. “Ze wachten niet en spelen op de counter.” Volgens Storck is de structuur dan ook van immens belang op zondag. 

Gouden Schoen Onuachu
Het is al eerder aangehaald: Paul Onuachu is back. Of toch deels. De spits trainde deze week gewoon terug mee. Toch beseft Storck maar al te goed dat hij zijn Gouden Schoen moet temperen. “Na 4 weken zonder ritme voelde hij iedere spier van z’n lichaam vandaag op training. We hebben hem dan ook van het veld gehaald, ik hoop dat hij morgen weer voluit kan gaan.” Veel lijkt dus af te hangen van de training op zaterdag. “Ik verwacht dat hij op de bank zal zitten, dan zullen we wel zien of hij invalt.”

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie