Standard krijgt Bastien en Klauss terug, maar een aantal onzekerheden tegen Club

Standard krijgt Bastien en Klauss terug, maar een aantal onzekerheden tegen Club

21-01-2022 16:10
0

Na een gelijkspel tegen RSC Anderlecht hoopt Standard Liege dat ze ook Club Brugge pijn kunnen doen. Luka Elsner kan rekenen op de terugkeer van Bastien en Klauss voor deze wedstrijd. Er zijn echter opnieuw een aantal spelers die niet helemaal fit zijn.

Het gaat over Muleka, Cimirot en Van Damme. Het is momenteel onduidelijk of ze al dan niet zullen spelen tegen de landskampioen. "Jackson verliet de training een paar dagen geleden met een pijn in zijn adductor,” vertelt Luka Elsner, trainer van Standard. “Het gaat al iets beter, maar we wachten op de resultaten van de MRI.” Het ziet er dus naar uit dat Jackson Muleka niet zal spelen tegen Brugge.

Problemen in kuit
“Wat Cimirot betreft: het is opnieuw zijn kuit die hem problemen bezorgt. Van Damme heeft zijn training geleidelijk hervat, maar heeft nog steeds een residu van Covid-19 in zijn tests. We wachten op het advies van de dokter van de Pro League of hij al dan niet spelen in de wedstrijd van zondag,” dat vertelt de trainer aan DH Sports.

Fouten tegen Anderlecht
De trainer gelooft sterk dat het een kanns voor de ploeg is om hun evolutie te laten zien. "En niet alleen in termen van mentaliteit," benadrukte Elsner. "We zijn ons bewust van de fouten in de wedstrijd tegen Anderlecht. We moeten de bal beter gebruiken om de counters te benutten."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie