Union SG en Mazzu staan voor stevig vierluik: “Mentaal zijn we klaar”

Union SG en Mazzu staan voor stevig vierluik: “Mentaal zijn we klaar”

Union SG staat voor een ontzettend moeilijk vierluik tegen Genk, Club Brugge, Anderlecht en Antwerp. Coach Felice Mazzu laat zich tegenover Het Nieuwsblad uit over het stevig programma.

Union SG is er volgens Mazzu alvast klaar voor. “Mentaal gezien zijn we zeker klaar om dit lastige vierluik aan te vatten. Maar we bekijken het wedstrijd per wedstrijd, en dan zien we wel waar het schip uiteindelijk strandt. Ik ga niet beweren dat het geen doel is om na dit vierluik nog eerste te staan. Dat zou een gebrek aan ambitie zijn.”

Mazzu tempert de verwachtingen van de promovendus ook om druk van de ketel te laten. “Zoals altijd zullen we ook nu proberen helemaal bovenin te blijven staan. Maar als dat niet lukt, is dat zeker geen catastrofe als je kijkt van waar we komen. Het zijn onze uitstekende prestaties tot dusver die ons toestaan om te dromen van meer.”

Mazzu droomt liever niet van de titel, de top acht blijft de doelstelling. “Nee, absoluut niet. Als we van iets kunnen dromen, is het de top vier? Mijn jongens zouden dat zeker en vast verdienen. Maar dat is louter een droom, en geen doelstelling. De top acht is dat wel.”

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie