'Newcastle United geeft gas voor twee transferdoelwitten'

'Newcastle United geeft gas voor twee transferdoelwitten'

Newcastle United versterkte zich tot dusver alleen met Chris Wood en Kieran Trippier, maar de Premier League-club heeft nog minimaal twee aankopen op het oog voor 31 januari. Diego Carlos en Jesse Lingard lijken de beste papieren te hebben om op St. James' Park aan de slag te gaan.

Volgens transferexpert Fabrizio Romano bereikte Newcastle al een persoonlijk akkoord met Diego Carlos, centrale verdediger van Sevilla. De Spaanse club ligt echter nog dwars. Naar verluidt bracht de Premier League-club al een bod uit van 35 miljoen euro en gaan de onderhandelingen de cruciale fase in. De 28-jarige Braziliaan lijkt het alternatief voor Sven Botman, die eerder in beeld was, maar niet mag vertrekken van Lille OSC.

Sky Sports weet dat Newcastle ook gas geeft voor Lingard. De 29-jarige aanvallende middenvelder van Manchester United zag zijn goede vriend Trippier al tekenen in Noord-Engeland en lijkt zijn voorbeeld wel te villen volgen. Bij United komt hij bovendien nauwelijks aan bod. Lingard heeft een aflopend contract, maar toch proberen The Mancunians het onderste uit de kan te halen.

Newcastle viel onlangs in handen van een Saudisch consortium en wil zich dolgraag versterken. Mede door de huidige negentiende plaats, verloopt de zoektocht naar aanwinsten echter moeizaam. Zo zou onder meer Donny van de Beek bedankt hebben voor een overstap.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie