Ik heb nog geen nieuw voorstel ontvangen van KV Kortrijk

"Ik heb nog geen nieuw voorstel ontvangen van KV Kortrijk"

21 januari - 12:30 Laatste update: 13:25
Jupiler Pro League 0 Reacties

KV Kortrijk heeft Gilles Dewaele verkocht aan Standard. Lucas Rougeaux (27) moet nu depanneren als rechtsachter. De Fransman ziet zijn contract in de zomer aflopen en kreeg nog geen nieuw voorstel. 

"Er zijn gesprekken geweest, maar er kwam nog geen voorstel", legt hij uit aan Het Nieuwsblad. "Ik wil graag langer blijven, maar het lijkt niet de intentie van de club. Of ik hoop hun mening te veranderen de laatste maanden? Ik ben hier nu al zes jaar, die laatste maanden zullen het verschil niet maken. Toch ga ik het beste van mezelf geven."

Rougeaux wil hoe dan ook in schoonheid afsluiten. "Kijk, we kunnen nog iets moois neerzetten en ik zou er heel graag aan bijdragen. Mijn contractuele situatie verandert daar niets aan. Tot mijn laatste dag blijf ik een clubspeler. Zes jaar is een eeuwigheid in een carrière. Ik wil die periode op een mooie manier afsluiten en wie weet zelfs nog verlengen."

KV Kortrijk haalde Rougeaux in 2016 op bij OGC Nice. Dit seizoen stond hij nog maar acht keer in de basis in de Jupiler Pro League

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie