Kogel door de kerk: 'Bongonda gaat maandag mee op oefenstage'

Kogel door de kerk: 'Bongonda gaat maandag mee op oefenstage'

21 januari - 11:15 Laatste update: 11:23
Jupiler Pro League 14 Reacties

Théo Bongonda gaat mee op stage met de nationale ploeg van Congo. Dat weet Het Laatste NieuwsBongonda wordt al een tijdje gevolgd door bondscoach Hector Raul Cuper en is nu overstag gegaan. 

Maandag vertrekt Congo op stage naar Bahrein om zich voor te bereiden op de aankomende WK-kwalificatiewedstrijden. Ook Bongonda zal van de partij zijn. De voormalige belofteninternational bleef wachten op een uitnodiging voor de Rode Duivels, maar die is er nooit gekomen. 

Congo kon zich niet plaatsen voor de Afrika Cup, die momenteel wordt afgewerkt. Het bereikte wel al de barrages voor het WK, waarin de tegenstander nog niet is gekend. De wedstrijden worden hoe dan ook eind maart gespeeld. Cuper probeert Bongonda tegen die tijd nog in te passen in zijn kern.

Ook Orel Mangala van VfB Stuttgart zou nog in de belangstelling van Cuper staan, maar hij heeft kennelijk nog geen beslissing genomen. KRC Genk hoeft volgende week sowieso niet te spelen: de Limburgers kregen uitstel door de interlandbreak in Zuid-Amerika. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie