Degradatie in zicht voor Beerschot: Wie gelooft daar nog in?

Degradatie in zicht voor Beerschot: "Wie gelooft daar nog in?"

Beerschot zit in zwaar weer. Het heeft nog altijd tien punten achterstand op Seraing, de voorlaatste in het klassement. Hun ex-speler Mo Messoudi heeft de hoop al een beetje opgegeven. 

Beerschot speelt komende week tegen OH Leuven, Seraing en Zulte Waregem. "Als Beerschot er in dit drieluik niet in slaagt om minstens 5 op 9 te pakken, dan is het voorbij", geeft Messoudi aan bij Gazet Van Antwerpen. "Mathematisch zal het misschien nog wel kunnen als het nu misloopt. Maar de veer zal dan definitief gebroken zijn. Ach, eigenlijk moet het gewoon 9 op 9 pakken. Maar wie gelooft daar in?"

Messoudi ziet ook geen geloof meer bij de ploeg zelf. "De ploeg kende een heel kortstondige heropleving na de komst van Javier Torrente. Maar nadien was het voetbal even slecht, misschien zelfs slechter dan onder Peter Maes. Er is niemand die uit het niets een goal kan maken en de defensie is te zwak om op de nul te spelen. Ik denk eerlijk gezegd niet dat de spelers er zelf nog in geloven. Ze zijn er ook moedeloos van geworden."

Mogelijk krijgt Beerschot er nog drie punten bij na de afgelaste match tegen Standard. De KBVB heeft beslist dat die match toch moet gespeeld worden, maar Beerschot ging in beroep tegen die beslissing. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie