Of ik wil dat Anderlecht mijn aankooptie licht? We zien wel

"Of ik wil dat Anderlecht mijn aankooptie licht? We zien wel"

21 januari - 11:30 Laatste update: 11:32
Jupiler Pro League 4 Reacties

Anderlecht huurt sinds de zomer Lisandro Magallan (28) van Ajax. Magallan is uitgegroeid tot een basisspeler en voelt zich naar eigen zeggen goed. Maakt hij kans op een langer verblijf? 

"Ik voel me goed hier", vertelt hij bij Gazet Van Antwerpen. "Vooraf legde Vincent me uit dat ik deel zou uitmaken van een brede kern, maar Kompany is zo'n trainer met veel geduld die zijn spelers leert hoe hij voetbal ziet. Zo'n menselijke coach vind je niet vaak. We pikken zijn visie nu op en zijn goed op weg om onze doelen te bereiken."

Magallan wil heel graag international worden voor Argentinië, maar dan zal hij nog veel moeten presteren. "Natuurlijk zou het een eer zijn om mijn land ooit te vertegenwoordigen, maar dan moet ik eerst slagen in Europa. Onlangs liep ik op Anderlecht Nicolas Frutos tegen het lijf en het zou al mooi zijn om te realiseren wat Nico hier heeft neergezet. Of ik dan wil dat Anderlecht mijn aankoopoptie licht? We zien wel."

In 2019 betaalde Ajax nog negen miljoen euro voor Magallan, maar hij kon er nooit overtuigen. Eerder werd hij ook al uitgeleend aan Alaves en FC Crotone.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie