‘Kagawa arriveert bij STVV, match Antwerp komt waarschijnlijk te vroeg’

‘Kagawa arriveert bij STVV, match Antwerp komt waarschijnlijk te vroeg’

21 januari - 10:45 Laatste update: 21 januari - 10:45
Jupiler Pro League 0 Reacties

Shinji Kagawa wordt dit weekend bij STVV verwacht. Normaal gezien zou de middenvelder een week geleden al zijn afgereisd, maar een administratief struikelblok gooide roet in het eten.

Het Belang van Limburg meldt dat een certificaat van de politie ontbrak om zijn visum in orde te krijgen voor de reis naar België. Dat probleem wordt vrijdag naar verluidt opgelost. Dan kan Kagawa afreizen om zijn medische testen af te leggen.

De wedstrijd tegen Seraing komt nog te vroeg, maar dit weekend wil STVV Kagawa al verwelkomen op de club. De voormalige speler van Borussia Dortmund en Manchester United komt transfervrij over nadat zijn contract bij het Griekse PAOK werd ontbonden.

Update: Shinji Kagawa is gearriveerd bij STVV. De Japanner heeft het vliegtuig naar België gepakt en zal vandaag zijn medische tests ondergaan. “Hallo STVV-fans. Ik kan eindelijk op het vliegtuig richting België stappen. Ik kan niet wachten om jullie te ontmoeten. Komaan Kanaries!”, klinkt het in een video vlak voor de vlucht. De match van morgen tegen Antwerp komt waarschijnlijk te vroeg, maar vrijdag is hij er mogelijk wel bij.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door STVV - Official (@stvv_official)

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie