Weer buitenlandse coach voor KV Oostende? ‘Vier namen staan op lijstje’

Weer buitenlandse coach voor KV Oostende? ‘Vier namen staan op lijstje’

21 January - 08:44
2

De kans is groot dat een buitenlandse coach het stokje zal overnemen van de naar Genoa vertrokken Alexander Blessin. Voorlopig neemt assistent Markus Pflanz de honneurs waar.

Gauthier Ganaye zal waarschijnlijk een voor hem vertrouwde naam naar de kust brengen. Volgens Het Laatste Nieuws staat de Duitser Daniel Stendel (47) hoog op het lijstje. Hij speelde bij Hannover 96 en begon er ook zijn trainerscarrière. In 2015-2016 pakte hij de Duitse beker bij de U19. Stendel werd door Ganaye naar Barnsley gehaald waarmee hij naar de Championship promoveerde. Dit seizoen zat hij bij Nancy, maar na een mindere periode zit hij nu zonder club.

Ook de Duitse-Nederlandse coach Peter Hyballa staat op het lijstje. Bij Esjberg was er dit seizoen veel commotie en na vier wedstrijden mocht al hij vertrekken. Een derde naam is Markus Schopp. De Oostenrijkse coach trainde verschillende jeugdploegen bij Sturm Graz en in november 2021 werd hij ontslagen bij Barnsley. De laatste naam is Ivaylo Petev, de bondscoach van Bosnië-Herzegovina. Hij boekte onder meer successen in Bulgarije bij Ludogorets.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie