Magallan wil graag langer blijven: Ik hou van Anderlecht

Magallan wil graag langer blijven: "Ik hou van Anderlecht"

20 januari - 19:26 Laatste update: 19:27
Jupiler Pro League 12 Reacties

Lisandro Magallan heeft het bijzonder naar zijn zin bij RSC Anderlecht. De van Ajax gehuurde verdediger heeft nog een contract tot het einde van het seizoen bij de Brusselaars, maar hoopt op een verlengd verblijf.

Anderlecht kan de Argentijnse verdediger door een aankoopoptie ook aantrekken voor vijf miljoen euro. Of het ook zover komt, is nog maar de vraag. Magallan zou alvast graag blijven. "Het zal niet alleen aan mij liggen, maar ik hou van Anderlecht", is Magallan duidelijk bij La Dernière Heure.

De verdediger kende geen al te makkelijke beginperiode bij Anderlecht en verloor aanvankelijk de concurrentiestrijd van Taylor Harwood-Bellis. Hij speelde zich echter in de basis ten koste van Harwood-Bellis. "Hij heeft me een betere speler gemaakt", zegt Magallan nu.

Toch is Magallan nog steeds niet helemaal zeker van een basisplek na de comeback van Hannes Delcroix, dat weet de verdediger ook. "Als Delcroix mijn plaats krijgt, zou ik de beslissing van de coach accepteren. Concurrentie maakt ons enkel beter", besluit de verdediger.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie