De pers in Italië uit meteen kritiek op de aanstelling van Blessin bij Genoa

De pers in Italië uit meteen kritiek op de aanstelling van Blessin bij Genoa

20 januari - 18:25
Serie A 2 Reacties

Alexander Blessin verliet gisteren KV Oostende als hoofdcoach. Dat liet de club op woensdagavond weten. De Duitser gaat aan de slag in Italië bij Genoa FC. De pers in Italië denkt er het zijne van.

Tancredi Palmeri, columnist voor Sportitalia en BeIN Sports, reageerde op de aanstelling in een artikel op Tuttomercatoweb. Erg enthousiast klonk de analist niet meteen. Hij vindt het hoe dan ook een verrassende aankondiging. Aangezien Genoa een trainerskerkhof is kan Blessin deze kritieken in het begin van zijn Italiaans avontuur wel missen als kiespijn.

Klopp-stijl
"Een intrigerende keuze, ik heb met een Belgische collega gesproken, hij is een voorstander van het voetbal in Klopp-stijl. Hij groeide op in Leipzig en deed het vorig jaar goed in België,” vertelt Tancredi.

Timing van de deal
De columnist stelt vooral vragen bij de timing van de deal. “Het probleem is dat deze projecten in de zomer moeten worden uitgevoerd, niet in januari met een team dat al in Vietnam is. Mijn twijfel gaat over de timing van de revolutie. Ballardini of Maran zouden meer geschikt zijn geweest. Het is de juiste keuze maar de verkeerde timing. Hij kent de taal niet eens..."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie