‘Hazard blijft deze winter zeker bij Real Madrid, mogelijk vertrek in de zomer'

‘Hazard blijft deze winter zeker bij Real Madrid, mogelijk vertrek in de zomer'

Eden Hazard blijft deze winter bij Real Madrid. Nochtans gaan er veel geruchten de ronde dat hij op weg zou zijn naar de uitgang. De Spaanse pers heeft deze geruchten nu tegengesproken. 

Volgens MARCA wil de speler inzetten op stabiliteit. Tenminste tot deze zomer. "Hoewel de club de deur voor hem heeft opengezet, wil Eden Hazard niet weg bij Real Madrid," aldus MARCA. "Zijn prioriteit is om te blijven en het seizoen af te maken bij de club van zijn dromen. Dit ondanks de verschillende gebeurtenissen die aantonen dat zijn rol in het team zeer beperkt is".

Ingewikkeld
Volgens het dagblad is het bijna een onmogelijke zaak om Hazard te verkopen. "Zelfs in dit geval zou het erg ingewikkeld zijn om een club te vinden die hem wil kopen. Vanwege de voorwaarden van zijn transfer," voegt Marca toe. Gekocht voor 115 miljoen euro, momenteel wordt hij geschat op 18 miljoen euro door Transfermarkt. Maar het is vooral zijn salaris van 13 miljoen euro per jaar dat een probleem zou vormen.

Continuïteit
Bovenal,lijkt het ook niet de wijste beslissing. De Rode Duivel zoekt naar continuïteit en speelminuten. De club heeft geen financiële problemen en kan een speler behouden die hen nog goed van dienst kan zijn in geval van een blessure van bijvoorbeeld Vinicius Junior. Het standpunt van Madrid is duidelijk: als het bod echt mooi is, kan de speler vertrekken. Maar als hij blijft, is er geen probleem. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie