Waarom Hazard niet naar PSG trok: 'Hij vroeg een duizelingwekkend salaris'

Waarom Hazard niet naar PSG trok: 'Hij vroeg een duizelingwekkend salaris'


Het blijft nog steeds onduidelijk waar de toekomst van Eden Hazard ligt. De Rode Duivel wordt steeds vaker gelinkt aan een transfer. Ook PSG zou weer een mogelijke bestemming kunnen zijn. Die club probeerde hem eerder al aan te trekken, maar zette toch niet door.

In de zomer van 2019 waagde PSG al een poging om Hazard aan te trekken en hem weg te lokken bij Chelsea. De aanvaller had echter zijn zinnen al op Real Madrid gezet en wilde niet zomaar voor de Franse club uitkomen. Volgens Foot Mercato eiste hij PSG dan ook een jaarloon van 26 miljoen euro om voor de club uit te komen.

Voor het rijke PSG was dat toch iets te gortig, waardoor de club besloot om Hazard niet in huis te halen. Hazard trok uiteindelijk richting Real Madrid, waar hij naar verluidt op jaarbasis een dertien miljoen euro verdient.

De kans bestaat echter dat er al snel een einde komt aan die samenwerking. Coach Carlo Ancelotti doet amper nog een beroep op Hazard en Real Madrid staat dan ook niet weigerachtig tegenover een vertrek.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie