Veelbesproken Vloet niet meer opgenomen in wedstrijdselectie van Heracles

Veelbesproken Vloet niet meer opgenomen in wedstrijdselectie van Heracles

20-01-2022 19:45
0

Rai Vloet zal geen onderdeel meer uitmaken van de wedstrijdselectie van Heracles Almelo. Dat heeft de Nederlandse club besloten en donderdag wereldkundig gemaakt.

Heracles heroverwoog hun standpunt rond Vloet nadat supporters verhaal waren komen halen over het meedoen van de aanvallende middenvelder in de uitwedstrijd bij NEC (0-0). Zij willen niet dat Vloet nog in actie komt voor hun club na het incident waarbij de voetballer als bestuurder van een auto een aanrijding veroorzaakte. Daarbij kwam een kind om het leven.

Eerst gaven Heracles en trainer Frank Wormuth nog aan dat ze de nummer tien de kans wilden geven en dat het mogelijk zou moeten zijn om hem op te nemen in de wedstrijdselectie en speeltijd te geven, maar dat werd niet gewaardeerd door de achterban. Toen Vloet daadwerkelijk in mocht vallen in Nijmegen, barstte de bom.

Op de website van Heracles geeft Tim Gilissen, technisch directeur van de Almelose club, tekst en uitleg. "Alle betrokkenen zijn gebaat bij rust, gezien alle commotie van afgelopen week. Sinds het noodlottige ongeval staan de rouwgevoelens van de familie van het slachtoffer bij ons voorop. De emotionele betrokkenheid van de supporters, de sponsoren en de club is enorm. Ieder van ons hoopt dat de rust terugkeert."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s