Vrancken spreekt duidelijke taal over vermeende interesse Club Brugge en Genk

Vrancken spreekt duidelijke taal over vermeende interesse Club Brugge en Genk

De voorbije weken en maanden kenden we weer flink wat trainerswissels in de Belgische competitie. Zo kozen KRC Genk en Club Brugge voor een nieuwe coach. Ook Wouter Vrancken werd even genoemd als kandidaat, maar zover kwam het niet.

Na jaren goed werk geleverd te hebben bij KV Mechelen werd Vrancken alweer gelinkt aan verschillende Belgische topclubs. Ook Genk en Club Brugge werden genoemd, maar volgens Vrancken was dat nooit echt een optie. "Of Club Brugge en Racing Genk polsten? Neen", spreekt hij duidelijke taal in Knack.

Beide ploegen kozen uiteindelijk voor een buitenlandse trainer. "Of ik dat raar vind? Dat moeten anderen beoordelen. Ze zouden stilaan wel mogen weten wat ik in mijn mars heb, maar als ze niet aan mij denken, dan is het maar zo. Ik sta er niet te veel bij stil", geeft Vrancken aan.

Vrancken kon zelf ook richting het buitenland vertrekken en werd gelinkt aan de Engelse tweedeklasser Barnsley. KV Mechelen wilde hem echter niet laten gaan en werkte niet mee aan een vertrek.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie