OFFICIEEL: Anderlecht-target O'Riley tekent bij Celtic

OFFICIEEL: Anderlecht-target O'Riley tekent bij Celtic

20-01-2022 20:00 Laatste update: 22:04
2

RSC Anderlecht is voorlopig stil gebleven op de transfermarkt en heeft nog geen nieuwe aanwinsten in huis gehaald. Het blijft wel speuren naar versterking en dacht daarvoor aan Matt O'Riley.

Volgens het Engelse Sky Sports stond O'Riley op het verlanglijstje van Anderlecht. De 21-jarige middenvelder komt momenteel uit voor de derdeklasser MK Dons, waar hij indruk maakte met zeven doelpunten en zes assists in dertig partijen. Anderlecht toont interesse, maar lijkt naast de komst van O'Riley te grijpen.

Ook Blackburn, Huddersfield en Venezia tonen interesse in O'Riley, die uiteindelijk toch richting Celtic lijkt te verhuizen. De Schotse topclub onderhandelde al met MK Dons en is bereid om tot 1,8 miljoen euro te betalen voor O'Riley. Hij staat op het punt om zijn medische testen bij Celtic af te leggen.

Het is niet de eerste keer dat O'Riley richting België kan verhuizen. Hij werd in het verleden nog gelinkt aan KRC Genk, maar koos toen voor een verlengd verblijf bij zijn toenmalige club Fulham.

Update: Inmiddels heeft Celtic ook de komst van O'Riley officieel bekend gemaakt. De middenvelder heeft zijn handtekening gezet onder een contract voor 4,5 seizoenen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie