Mertens over toekomst bij Napoli: “Niet geïnteresseerd in dollars scheppen”

Mertens over toekomst bij Napoli: “Niet geïnteresseerd in dollars scheppen”

20 januari - 14:44
Serie A 5 Reacties

Het contract van Dries Mertens loopt aan het einde van het seizoen af bij Napoli, maar de Rode Duivel wil graag blijven. Het is echter nog maar de vraag of Aurelio De Laurentiis de optie in het contract van Mertens zal lichten.

Mertens is met 143 doelpunten de recordtopscorer bij Napoli. Het bestuur twijfelt echter om de eenzijdige optie voor een extra jaar in zijn contract te lichten (4,8 miljoen euro netto).  "Maar ik besef dat een afscheid tot de opties behoort. Wanneer dat moment er komt zal iedereen ten huize Mertens huilen. Ik, Kat, zelfs de baby. Ik ben hier heel gelukkig, maar ook realistisch genoeg om te weten dat de club me misschien niet meer nodig heeft”, laat hij weten aan Corriere dello Sport.

Mertens heeft ook een boodschap voor Napoli. "Ik ben niet geïnteresseerd in dollars scheppen. Bij Napoli blijven zou al mooi zijn. Ik zal veel moeten scoren zodat de voorzitter beseft dat het de moeite is om mij te houden. In plaats van met geld te gooien voor een nieuwe spits, geef ik de voorzitter de kans om mijn zoon vast te leggen", grapt de aanvaller, die in maart zijn eerste kindje verwacht. "Een jonge doelpuntenmaker met een lange carrière in het vooruitzicht. (lacht) En dan moet ik mijn huis in Napels niet opgeven."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie