Capon (KV Oostende) laat zich uit over Blessin: “De timing was niet ideaal”

Capon (KV Oostende) laat zich uit over Blessin: “De timing was niet ideaal”

Alexander Blessin heeft afscheid genomen van KV Oostende en gaat aan de slag bij het Italiaanse Genoa. Tegenover Het Laatste Nieuws laat Brecht Capon zich uit over het vertrek van de Duitser.

Plots ging het snel voor Blessin. “Woensdagochtend hadden we nog training en was er nog niks geweten. Alles is pas na de middag in een stroomversnelling gekomen. Het steekt een beetje - zowel bij Blessin als bij de spelers - dat we niet persoonlijk afscheid konden nemen. Executive president Gauthier Ganaye deelde ons het nieuws van de overstap mee via WhatsApp.”

Capon heeft gemengde gevoelens vlak voor de wedstrijd tegen Royal Antwerp FC. “In ons spelersgroepje, ook op WhatsApp, plaatste Alexander wel een mooi filmpje om ons uit te zwaaien. Toegegeven, de timing is niet ideaal, zo vlak voor de belangrijke match tegen Antwerp. Het zal vrijdagavond raar aanvoelen, maar zo gaat het nu eenmaal in de voetballerij.”

Toch denkt dat Capon de potentie heeft om het te maken op een hoger niveau. “Blessin heeft zonder twijfel het potentieel om die stap hogerop te zetten - een intelligente man en uitstekende people manager. Eerlijk, ik kan enkel positieve woorden over hem kwijt. Ik zie Alexander bij Genua wel slagen, hij krijgt er de kans om een project op lange termijn neer te zetten.”

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie