Cercle Brugge in vorm: Doelstellingen zo hoog mogelijk leggen

Cercle Brugge in vorm: "Doelstellingen zo hoog mogelijk leggen"

Cercle Brugge is uitstekend bezig. Ook afgelopen weekend werd er weer gewonnen, deze keer van Eupen. Jeugdproduct Olivier Deman ziet nu zelfs de top acht naderen.

Na de 18 op 21 staat Cercle nu op amper vier punten van KRC Genk en KV Kortrijk. "Je moet je doelstellingen altijd zo hoog mogelijk leggen", vertelt hij bij Het Laatste Nieuws. "Maar het is best dat we het gewoon van wedstrijd naar wedstrijd aanpakken en niet al te veel naar de rangschikking kijken. Je mag toch niet vergeten dat wij een heel moeilijk seizoen hebben gekend en dat een jonge ploeg als de onze doorgaans met ups en downs presteert."

Deman weet dat het geluk snel kan keren. "Wat niet wegneemt dat we nu toch al een tijdje tonen dat we als ploeg meer waard zijn dan die lage positie in het klassement deed vermoeden. Maar er zijn wel meer ploegen in de rechterkolom die niet altijd loon naar werken kregen. Zoals Zulte Waregem, dat zich door twee overwinningen op rij ook al iets veiliger heeft gespeeld."

Cercle speelt komend weekend tegen datzelfde Zulte Waregem. Essevee speelde vorige week niet tegen KV Oostende na een coronagolf binnen de club. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie