KV Oostende zoekt nieuwe hoofdtrainer: “Zo snel mogelijk aanstellen”

KV Oostende zoekt nieuwe hoofdtrainer: “Zo snel mogelijk aanstellen”

Alexander Blessin verlaat KV Oostende en kiest voor avontuur in Italië bij Genoa. Gauthier Ganaye reageerde op de website van de kustclub over het plotse vertrek van de Duitse oefenmeester.

“Het is altijd een belangrijke dag in het leven van een voetbalclub als een hoofdtrainer vertrekt”, begint Ganaye. “Maar het is niet zomaar een coach die vertrekt en vandaag is dan ook een zeer emotionele dag, ook en vooral op persoonlijk vlak. We geloofden in het potentieel van Alex in juni 2020 en het was voor iedereen een geweldige ervaring om hem hier te zien groeien in zijn rol.”

KV Oostende hield altijd rekening met een vertrek van Blessin. “Ik wil Alex dan ook bedanken voor de geweldige 18 maanden die we samen hebben doorgebracht. We wisten dat deze dag uiteindelijk zou komen, het had eerder kunnen zijn, het had later kunnen zijn, maar het zou uiteindelijk altijd gebeuren.”

Nu zoekt KVO een nieuwe T1. “Daarom hebben we ons op dit moment voorbereid en willen we nu zo snel mogelijk een nieuwe hoofdtrainer aanstellen om dit nieuwe hoofdstuk in de clubhistorie aan te vatten. Tot die tijd heb ik er alle vertrouwen in dat Markus Pflanz, samen met Alfred Ntiamoah en Ebo Trautner, het team zal leiden en vooruit stuwen.”

Genoa betaalde de afkoopsom van Blessin. “Last but not least biedt die ‘releaseclausule’ ons financieel iets meer kansen, ook op de transfermarkt. De ‘mercato’ loopt nog tot en met 31 januari en we willen ons zeker nog versterken.”

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie