Blessin reageert op vertrek KV Oostende: “Genoa kon ik niet weigeren”

Blessin reageert op vertrek KV Oostende: “Genoa kon ik niet weigeren”

Alexander Blessin verlaat KV Oostende voor het Italiaanse Genoa. De Duitse oefenmeester wordt er de opvolger van Andriy Shevchenko. Op de webstek van KVO reageerde Blessin op zijn vertrek.

Plots werd het vertrek van Blessin aangekondigd. “Het is allemaal zo snel gegaan. Op 24 uren tijd is deze zaak afgehandeld geweest, ik kan het nog maar moeilijk bevatten. Omdat de overgang nog niet in kannen en kruiken was, heb ik zelfs na de training fysiek geen afscheid kunnen nemen van de spelers. Ik zal hen zeker nog contacteren om dat te doen. Ook de supporters hier zal ik enorm missen, zij hebben me altijd door dik en dun gesteund, al is het des te spijtig dat we ons topseizoen speelden zonder toeschouwers.”

Blessin spreekt van een niet te weigeren aanbieding. “Genoa is een aanbieding die ik niet kon weigeren. Het is een traditieclub in de Serie A en ik krijg er een langetermijnproject aangeboden. Dit is een mooie stap in mijn carrière maar ik zal KVO altijd dankbaar zijn voor de kans die ik hier heb gekregen. Ik – en ook mijn familie – voelde me hier altijd thuis en ik zal iedereen dan ook verschrikkelijk missen. Hopelijk kan ik nog eens terugkeren om deftig afscheid te nemen.”

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie