OFFICIEEL: Waasland-Beveren zet in op lokale verankering met (onder)voorzitter

OFFICIEEL: Waasland-Beveren zet in op "lokale verankering" met (onder)voorzitter

Er stijgt witte rook op vanop de Freethiel, want Waasland-Beveren heeft een nieuwe voorzitter gevonden. Jo Van Moer mag zich het nieuwe uithangbord van de club noemen. Hij volgt Dirk Huyck op, die al even geleden de deur werd gewezen.

Via de clubkanalen stuurt Waasland-Beveren de wereld in dat Van Moer de voorzittersfunctie op zich heeft genomen. Hij is de stichter en huidige CEO van Van Moer Logistics, een transportbedrijf dat nog steeds gevestigd is in het Waasland. Als fervent sportfan heeft Van Moer al een rol gespeeld binnen Waasland-Beveren, onder meer als hoofdsponsor. Nu gaat hij dus op de voorzitterstroon zitten.

Ook zijn rechterhand zal een man uit de streek worden. Jozef Van Remoortel zal als ondervoorzitter aantreden. Niet voor het eerst overigens, want het is al de derde keer dat de man die functie in de schoot geworpen krijgt. Ook onder Huyck was dat het geval. CEO Antoine Gobin is alvast in de wolken met de aanstellingen. Hij benadrukt dat lokale verankering belangrijk is. "Beiden zullen het hart vormen van de club en Beveren zo goed als mogelijk vertegenwoordigen", verzekert Gobin.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie