Onuachu is hersteld van hamstringblessure: Maar fysiek staat hij niet waar moet

Onuachu is hersteld van hamstringblessure: "Maar fysiek staat hij niet waar moet"

Paul Onuachu kan zijn gouden schoenen stilaan weer uit de kast halen. Na zijn verkiezing op het prestigieuze Gala kijken de Genkse fans reikhalzend uit naar zijn terugkeer op het veld, wat de voorbije week niet mogelijk was vanwege een hamstringblessure. Komend weekend kan dat het geval zijn, al is het niet zeker of een basisplaats realistisch is.

Onuachu had de laatste tijd last van een scheurtje in de hamstring, waardoor hij het rustig aan moest doen. Daarom schitterde de prijsschutter tegen K. Beerschot V.A. (4-1) in afwezigheid. Inmiddels is zijn lichaam wel weer klaar voor de dienst. Normaal gezien zou Onuachu deze woensdagavond al in de selectie gezeten hebben, maar het duel met KV Mechelen werd uitgesteld.

Daardoor zal de terugkeer van Onuachu pas voor komende zondag zijn. Dan staat er wel een klepper van formaat op het programma: de confrontatie met koploper Union Saint-Gilloise. Genk zal haar Gouden Schoen dan ook best kunnen gebruiken, al houdt Bernd Storck een slag om de arm of dat als basispion zal zijn. "Fysiek staat hij niet waar hij zou moeten staan. We willen hem snel op het conditionele niveau brengen waar hij hoort te zijn", verzekert de Duitser bij Het Laatste Nieuws.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie